tubatiina_mini.JPG (29450 bytes) Tiina Hulterström Sarlin

Är en sen årsmodell '60 och en sån där IT-nörd. Jag är civilingenjör från KTH.

Jag är en glad amatör på bastuba. Spelar i Berga BrassBand, se i orkesterkalendern var och när nästa konsert blir. Känner du ett stort behov av att hyra in ett litet stompigt dixielandgäng, en välputsad brasskvintett eller kanske ett helt brassband till din egen fest, så kan jag ordna det. Mejla! En intressant länk för ärade tubakollegor skulle kunna vara ITEA.

Intresserad av musik, men inte tubism? OK, har du en lätt och bra trombon att sälja så är jag intresserad för yngsta sonens räkning. Eller byt den mot en piccolaflöjt! Min gamla Takezawa träpiccola är i utmärkt skick, den skulle kunna glädja en flöjtist istället för att ligga på hyllan - min flöjt-ambis är numera historia. Säljes eller bytes... mejla.

Det är av någon outgrundlig anledning alltid jag som har längsta listan  på familjens önskelista - kan det bero på att jag alltid har något nytt projekt på gång? Lyckligtvis har önsketuban, en Hirsbrunner, flyttat från önskelistan till mitt arbetsrum och då blev genast presentförslagen billigare; ventilolja, silverputs och tubanoter står alltid högt i kurs i um-pah-verkstan. Senaste intresset är att studsa runt på en mountainbike i skogen - ett eldorado för den pryltokige. Pannlampa, dubbdäck, vinterhandskar, orienteringskartor... var det någon som viskade något om materialsport?

Annat trevligt: Nån gång blir det sommar igen. Jag kan rekommendera vår hemmabana Marks GK i Kinna, en kuperad och välskött bana med angenäm närhet till vatten. (Betyder att man behöver både fiskeredskap och många bollar!) Där finns 27 hål och en mycket bra lunchrestaurang.

Motorcyklarna har ju en egen sida här nånstans. Min lilla bil däremot får ingen egen websida men jag gillar den i alla fall - den har ju röda fjädrar... Fort går den inte, men det får plats en tuba därbak, två om man fäller baksätet. Familjekombi!

 

 

Senast uppdaterad: 2004-10-07